Monday, August 07, 2006

Video #1: Train!!!

Lok - Lok står när de andra faller

Sing along in Swedish!!

vem är det som står kvar ni leker lekar som lok leker ordlekar, ordsteker er med vårt boskapsmärke det värker inom mig att ta mig in till den sfär, förbi alla er fattiga lingonbär, så inse att det är dags för en nattlig taktslakt, med inslag av inspark av intakt schaktmaskinsmusik vi har lager av kritik, för oss är det som guld men för er är det som skit flytta på er, ni är ivägen, om ni inte tar ett steg åt sidan måste vi ta sats och köra över er så inse att, det är dags för loks praktslakt, vårat sätt att ta hand om allt tjafs vi stegar störst, vi kommer mest, ingenting kan stoppa våran pest vem är det som står kvar, lok står när dom andra faller vem är det som står kvar, lok står när dom andra faller vem är det som står kvar, lok står när dom andra faller vem är det som står kvar, lok står när dom andra faller så vem står vem är det som står kvar, lok står när dom andra faller vem är det som står kvar, lok står när dom andra faller vem är det som står kvar, jo lok står när dom andra faller vem är det som står kvar, jo lok står när dom andra faller

UPDATE!!! Koala tells me that instead of the word "train" I should use the word "locomotive" and actually that makes everything so much more logical! Thank you Koala !!

5 comments:

Scott said...

That was fantastic music!

Sombody I Used to Know said...

i clearly heard the word mutherfucker in english. THAT makes it fantastic.

We've missed you Sammy <3

Uncle Sammy said...

I am a fantastic person and some of you are OK too!

Matthew said...

That video was crap. I couldn't understand anything. It made me brain hurt.

jonzig said...

swedish propaganda!! you guys are obviously biased towards all things sweden. i submit the last two posts as evidence, your honor.

although i kinda liked the video.